Проєкт рішення міської ради  "Про внесення змін до нормативних актів з питань привати..."  № 128 від 22.05.2020р. 
Документ №128 від 22.05.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 22.05.2020р.  № 128
м.Івано-Франківськ
 

Про внесення змін до нормативних актів з питань приватизації об’єктів комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади


Керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пунктом 30 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», а також враховуючи пропозиції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради  від __.06.2020 року), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Затвердити Порядок подання та розгляду заяв про включення об’єктів комунальної власності Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади до переліків об’єктів, що підлягають приватизації (додаток 1).

2. Внести наступні зміни до Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації територіальної громади міста Івано-Франківська, затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради №3-23 від 17.01.2019р.:

- в назві та тексті слова «територіальна громада міста Івано-Франківська» у всіх відмінках замінити словами «Івано-Франківська міська об’єднана територіальна громада» у відповідних відмінках;

- в п.п.1, 3, 7 слова «комунальної власності м.Івано-Франківська» замінити словами «комунальної власності Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади».

3. Внести наступні зміни до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки комунального майна територіальної громади міста Івано-Франківська, затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради №129-12 від 16.05.2017 р.:

- в назві та тексті слова «територіальна громада міста Івано-Франківська» у всіх відмінках замінити словами «Івано-Франківська міська об’єднана територіальна громада» у відповідних відмінках;

4. Установити, що приватизація об’єктів, щодо яких рішення про включення в перелік об’єктів, що підлягають приватизації, було прийнято до набрання чинності цим рішенням, здійснюється та завершується в порядку встановленому законодавством, яке діяло до набрання чинності цим рішенням.

5. Визнати таким, що втратив чинність Порядок подання та розгляду заяв про включення об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська до переліків об’єктів, що підлягають приватизації, затверджений рішенням Івано-Франківської міської ради №3-23 від 17.01.2019р.

6. Секретаріату Івано-Франківської міської ради (Н.Карабин) опублікувати це рішення в газеті «Західний кур’єр».

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка та постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна (С.Гаєвський).


Міський голова                                                          Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.