Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про основні заходи із забезпечення підготовки ЖКГ міста..."  № 350 від 11.06.2020р. 
Документ №350 від 11.06.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 17.06.2020 року
Порядок денний  №23 від 17.06.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 11.06.2020р.  № 350
м.Івано-Франківськ
 


Про основні заходи із забезпечення підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років


Керуючись ст. ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378, з метою забезпечення надійної та стабільної роботи підприємств і організацій житлово-комунального господарства міста та надання мешканцям необхідного рівня послуг в осінньо-зимовий період, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Затвердити перелік організаційних та основних заходів з підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років (додатки 1, 2) та склад оперативного штабу із зазначених питань (додаток 3).

2. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Є. Герасименко), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук), КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник), КП «Міська ритуальна служба» (А. Хруник), КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Шутка), КП «Теплий дім» (Н. Ярощук), КП «Дирекція замовника» (В. Білик), а також керівникам всіх організацій, які здійснюють управління житловим фондом (ОСББ, ОК (ЖБК), приватних ЖЕО та інших), організувати проведення капітальних та поточних ремонтів основного обладнання, теплових, водопровідних та каналізаційних мереж, житлового фонду, доріг, а також підготовку снігоприбиральної техніки, згідно з термінами, затвердженими цим рішенням.

Для забезпечення безперебійного виробництва теплової енергії, водопостачання і водовідведення ДМП «Івано-Франківськтепло-комуненерго» (Є. Герасименко), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) до 01.10.2020 року укласти угоди з відповідними організаціями на постачання природного газу та електроенергії в необхідних обсягах; погасити заборгованість за спожиті газ і електроенергію в терміни, передбачені затвердженими графіками.

3. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Є. Герасименко), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник) до початку опалювального сезону 2020-2021 років:

- забезпечити підготовку теплового господарства відповідно до Правил, затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378;

- забезпечити оснащення вузлами обліку теплової енергії житлового фонду з централізованим теплопостачанням.

4. Управителям житлового фонду міста до 01.10.2020 року забезпечити підготовку житлових будинків до опалювального періоду та оформити відповідні акти і паспорти готовності (згідно з Наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378).

5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів (І. Влізло) розробити оперативний план дій, спрямованих на локалізацію та ліквідацію можливих аварій на системах газо-, електро-, тепло-, водопостачання і водовідведення усіх форм власності.

6. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н. Кромкач):

- визначити мінімально необхідні обсяги забезпечення енергоносіями споживачів, які фінансуються з коштів міського бюджету;

- з метою контролю за дотриманням зазначених вище лімітів, постійно здійснювати моніторинг споживання енергоносіїв та комунальних послуг закладами, що фінансуються з міського бюджету.

7. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна), управлінню Державної казначейської служби України в
м. Івано-Франківську (В. Косик), головним розпорядникам бюджетних коштів взяти на особистий контроль питання розрахунків за енергоносії та житлово-комунальні послуги.

8. Про хід виконання даного рішення заслухати на засіданні виконавчого комітету міської ради у вересні цього року.

9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак).

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно з розподілом посадових обов’язків.



Міський голова                                                        Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.