Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу опікуну на вчинення правочину щодо ..."  № 364 від 18.06.2020р. 
Документ №364 від 18.06.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 25.06.2020 року
Порядок денний  №24 від 25.06.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 18.06.2020р.  № 364
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу опікуну на

вчинення правочину щодо належного

недієздатній особі майна



         Керуючись ст.ст. 34, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 41, 67, 72, 1184 Цивільного кодексу України, згідно протоколу засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради № 2 від 02.06.2020 року, з метою охорони та захисту прав та інтересів недієздатної особи при вчиненні  правочинів щодо належного їй майна, в тому числі збереження 1/2 частини земельної ділянки яка їй належить, розглянувши первинні матеріали справи, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради,


                                                                   вирішив:


1. Відмовити, опікуну недієздатного, який зареєстрований та проживає за адресою: вул., буд., кв., м. Івано-Франківськ, у наданні дозволу на укладення від імені підопічного договору відчуження (продажу) 1/2 земельної ділянки (кадастровий номер), площею кв.м (загальна площа земельної ділянки кв.м.), за адресою: Івано-Франківська область, м.Івано-Франківськ, Івано-Франківське садівниче товариство, яка йому належить  на праві власності відповідно до свідоцтва про право на спадщину за законом від року (зареєстровано в реєстрі за №), з одночасним наданням у власність на його ім’я 3/5 земельної ділянки (кадастровий номер), площею 351,6 кв.м. (загальна площа земельної ділянки), за адресою: Івано-Франківська область, Тисменицький район, Братковецька сільська рада, садове товариство, яка належить опікуну (державний акт на право приватної власності на землю на підставі рішення сесії Братківецької сільської ради від №), оскільки укладання договору порушуватиме майнові та немайнові права недієздатної особи.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.


       Міський голова                                                                                    Руслан Марцінків 



2011-2024 © Всі права застережено.