Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про продовження дозволу на встановлення гаражу..."  № 377 від 25.06.2020р. 
Документ №377 від 25.06.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 02.07.2020 року
Порядок денний  №25 від 02.07.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 25.06.2020р.  № 377
м.Івано-Франківськ
 



Про продовження терміну дії дозволу

на тимчасове встановлення збірно-розбірного

металевого гаража


Керуючись законами України  «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до  рішення Івано-Франківської міської ради від 08.07.2016 року № 173-6 «Про затвердження Положення про порядок надання та продовження терміну дії дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів у дворах багатоквартирних житлових будинків» (нова редакція),  розглянувши матеріали, подані департаментом соціальної політики, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Продовжити термін дії дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража мешканцю міста  Гончаренку Л. М. (м.Івано-Франківськ) у дворі  будинку № 43 на вул. Василя Стуса, терміном на 5 років.

2. Вищезазначеній особі після прийняття рішення виконавчого комітету про продовження терміну дії дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража, протягом п’яти робочих днів звернутися в департамент соціальної політики виконкому міської ради із заявою про укладення Договору тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення збірно-розбірного металевого гаража.

3. Департаменту соціальної політики виконкому міської ради (В.Семанюк) підготувати Договір тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення збірно-розбірного металевого гаража та подати на підпис заступнику міського голови.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на  заступника міського голови Олександра Левицького та заступника міського голови - начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Вікторію Сусаніну.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.