Проєкт рішення міської ради  "Про розгляд клопотань фізичних і юридичних осіб із земе..."  № 175 від 24.07.2020р. 
Документ №175 від 24.07.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 24.07.2020р.  № 175
м.Івано-Франківськ
 

Про розгляд клопотань

фізичних і юридичних осіб

із земельних питань


Керуючись ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України,  законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", рішенням 27 сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання від 27.06.2019 року № 148-27 "Про затвердження Порядку передачі у власність та користування земельних ділянок у м. Івано-Франківську", міська рада


вирішила:


1. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, згідно додатку 1 (додається).


2. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється, згідно додатку 2 (додається).


3. Дати згоду на поділ  земельних ділянок, згідно додатку 3 (додається).


4. Дати дозвіл на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості),         згідно додатку 4  (додається).


5. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати земельні ділянки в користування, згідно додатку 5 (додається).


6. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється, згідно додатку 6 (додається).

2


7. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передати земельні ділянки в користування, згідно додатку 7 (додається).


8. Припинити за згодою право користування земельними ділянками та надати їх в користування новим власникам майна, яке знаходиться на цих ділянках, згідно додатку 8 (додається).


9. Поновити терміни оренди земельних ділянок, згідно додатку 9 (додається).


10.  Суб’єктам господарської діяльності, вказаним в додатках 1 - 4  до даного рішення, виготовити  документацію із землеустрою, і подати їх у встановленому порядку на затвердження.


        11.  Суб’єктам господарської діяльності, вказаним в додатках   5 - 9     до даного   рішення,  зареєструвати   право   оренди,  власності,    постійного користування земельної ділянки у відповідності до чинного законодавства.


        12. Встановити терміни дії договорів оренди землі від дати прийняття рішення сесії міської ради про передачу в оренду, поновлення термінів оренди земельних ділянок.


13. Встановити, що з дня закінчення дії договору оренди земельної ділянки і до дня державної реєстрації додаткової угоди до договору оренди землі орендар сплачує орендну плату згідно договору оренди, термін дії якого поновлюється.


14. Встановити, що у випадку не підписання протягом  90 календарних днів з дня прийняття цього рішення юридичними чи фізичними особами договорів оренди чи угод про внесення змін до діючих договорів земельних ділянок (далі – орендарі) та не здійснення орендарями в установленому порядку державної реєстрації права оренди, відповідний пункт рішення втрачає чинність, а раніше укладений договір оренди не підлягає продовженню після закінчення терміну його дії.        


15. Головному управлінню ДПС в Івано-Франківській області вжити заходів щодо адміністрування плати за землю, згідно вимог Податкового кодексу України.


  16. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у м. Івано-Франківську Івано-Франківської області для вжиття заходів реагування відповідно до компетенції.

3


17. Обов’язки за виконанням даного рішення покласти на управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.


18. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування та земельних відносин (В. Яблонь).



     Міський голова                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.