Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення Днів сталої енергії..."  № 539 від 18.09.2020р. 
Документ №539 від 18.09.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 24.09.2020 року
Порядок денний  №37 від 24.09.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 18.09.2020р.  № 539
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення Днів сталої енергії


Керуючись ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та відповідно до Програми сталого енергетичного розвитку м. Івано-Франківська на період до 2020 р., затвердженої рішенням міської ради від 28.07.2015р. № 1807-56, з метою пропагування у рамках проведення Днів сталої енергії ідей раціонального використання енергоресурсів, впровадження альтернативних, екологічно безпечних джерел енергії, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Н.Кромкач):
    1. Спільно з Департаментом освіти та науки (І.Максимчук) забезпечити проведення у жовтні-листопаді 2020 року загальноміських тематичних конкурсів учнівських робіт з питань енергозбереження: плакатів, оригінальних проєктів та винаходів, спрямованих на подолання енергетичної кризи та скорочення споживання викопних енергоносіїв шляхом використання альтернативних джерел енергії.

1.2. Спільно з ТОВ "УМУНІ" (С.Орленко) організувати у жовтні 2020 року проведення вебінару з питань роботи в інформаційній системі енергомоніторингу і забезпечити її впровадження в бюджетних закладах населених пунктів Івано-Франківської міської територіальної громади.

1.3. Забезпечити за сприяння Івано-Франківського національного технічного університета нафти і газу:

- розміщення у розділі "Діяльність з енергозбереження та екології" для поширення серед населення нових матеріалів з питань енергозбереження, підвищення енергоефективності будівель, використання альтернативних джерел енергії;

- розміщення на You Tube роликів з майстер-класами для дітей із складання моделей з використанням відновлюваних джерел енергії.

2. Департаменту освіти та науки (І.Максимчук) - організувати у  жовтні-листопаді 2020 року проведення підпорядкованими закладами освіти просвітницьких заходів:

- годину спілкування "Енергозбереження - твоє безпечне майбутнє";

- обговорення причин глобальних змін клімату, їх наслідків та шляхів пом’якшення;

- перегляд фільмів, мультфільмів про енергозбереження та енергоефек-тивність у школі і вдома, використання альтернативних джерел енергії.

3. Департаменту культури (Н.Загурська) провести у жовтні-листопаді 2020 року в закладах міської бібліотечної системи заходи до Днів сталої енергії

4. Відділу патронатної служби (В.Дротянко) спільно з Департаментом освіти та науки (І.Максимчук) організувати зйомки ролика про кращі учнівські проєкти та плакати на тему енергозбереження і про відзначення їх авторів, забезпечити його розміщення на You Tube, відповідного посилання - на офіційному сайті міста, а також трансляцію на ТРК "Вежа".

5. Виділити зі статті видатків "Програми сталого енергетичного розвитку м.Івано-Франківська на період до 2020р." кошти за КПКВКМБ 2717640 "Заходи з енергозбереження" згідно з додатком.

        7. Фінансовому управлінню (В.Сусаніна) профінансувати головного розпорядника коштів - управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н.Кромкач) за вказаними вище видатками відповідно до визначеного обсягу.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови Р.Гайду та О.Левицького.



Міський голова                                                                         Руслан Марцінків







Додаток

до рішення виконавчого комітету міської ради

від________ 2020р. №_____



Кошторис витрат

на проведення Днів сталої енергії


п/п

Назва заходу

Сума, грн.

Організація і проведення загальноміських тематичних учнівських конкурсів плакатів з питань енергозбереження, оригінальних проєктів та винаходів щодо подолання енергетичної кризи та використання альтернативних джерел енергії з відзначенням переможців

8850,00


Разом:

8850,00




Керуючий справами

виконавчого комітету міської ради                                        Ігор Шевчук



2011-2024 © Всі права застережено.