Проєкт рішення міської ради  "Про підтримку участі комунального підприємства "Електр..."  № 201 від 29.09.2020р. 
Документ №201 від 29.09.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 29.09.2020р.  № 201
м.Івано-Франківськ
 













Про підтримку участі комунального

підприємства «Електроавтотранс»

Івано-Франківської міської ради у проєкті

«Міський громадський транспорт України»



З метою реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську» у рамках проєкту «Міський громадський транспорт України», відповідно до Закону України від 12.04.2017 року № 2009 – VIII «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком», постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2016 року № 70 «Про порядок підготовки, реалізації, проведення моніторингу та завершення реалізації проектів економічного і соціального розвитку України, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями», керуючись ст. ст. 25, 26, 59, 60, 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада



ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати участь комунального підприємства «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради у проєкті «Міський громадський транспорт України», як кінцевого бенефіціару підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську».
  2. Надати дозвіл комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради:

-  вчиняти дії, правочини, необхідні для підготовки та реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську»;

- укласти Угоду про передачу коштів позики  між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України, Івано-Франківською міською радою та комунальним підприємством «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради для реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську» на умовах згідно з додатком до цього рішення.

  1. Уповноважити міського голову Р. Марцінківа укладати від імені Івано-Франківської міської ради договори, необхідні для участі в проєкті «Міський громадський транспорт України», у тому числі Угоду про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України, Івано-Франківською міською радою та комунальним підприємством «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради для реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську».
  2. Уповноважити директора комунального підприємства «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради В. Голутяка підписувати документи, пов’язані з підготовкою та реалізацією підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську», укладати необхідні договори, у тому числі Угоду про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України, Івано-Франківською міською радою та комунальним підприємством «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради для реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства (Р. Харук).




Міський голова                                                               Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.