Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 595 від 23.10.2020р. 
Документ №595 від 23.10.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 29.10.2020 року
Порядок денний  №42 від 29.10.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 23.10.2020р.  № 595
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади гуртожитку на вул. Незалежності, 179а»



Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», розглянувши лист Івано-Франківської обласної спілки споживчих товариств, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади гуртожитку на вул. Незалежності, 179а» (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка.




Міський голова                                                        Руслан Марцінків





Про надання згоди на прийняття

в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади гуртожитку

на вул. Незалежності, 179а



Керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», листа Івано-Франківської обласної спілки споживчих товариств, міська рада


вирішила:


1. Надати згоду на прийняття в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади гуртожитку на вул. Незалежності, 179а.

2. Передачу вищезазначених об’єктів здійснити за рішенням відповідних на те органів, згідно чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.