Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 641 від 11.11.2020р. 
Документ №641 від 11.11.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 19.11.2020 року
Порядок денний  №45 від 19.11.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 11.11.2020р.  № 641
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади квартир»


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», розглянувши листи Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області від 02.11.2020 р., виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади квартир» (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка.




Міський голова                                                        Руслан Марцінків





Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади квартир



Керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», розглянувши листи Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області від 02.11.2020 р., міська рада


вирішила:


1. Надати згоду на прийняття в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади квартир № 137 на вул. Хіміків, 21 та № 74 на вул. Богдана Хмельницького, 96, які належать Управлінню державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

2. Передачу вищезазначених об’єктів здійснити за рішенням відповідних на те органів, згідно чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.