Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 650 від 24.11.2020р. 
Документ №650 від 24.11.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 24.11.2020р.  № 650
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської

ради проєкту рішення «Про затвердження

Цільової програми Івано-Франківської міської

територіальної громади організації та

відзначення загальнодержавних, свят

територіальної громади, державних пам’ятних дат,

релігійних та історичних подій на 2021 – 2025 роки»


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою зміцнення у мешканців громади почуття патріотизму, любові до України, пошани до державної атрибутики, вшанування почесних громадян та виховання поваги до старшого покоління, військовослужбовців, захисників України, вшанування пам’яті загиблих шляхом проведення на належному рівні загальнодержавних, свят територіальної громади, відзначення державних пам`ятних дат та історичних подій, релігійних та професійних свят, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про затвердження Цільової програми Івано-Франківської міської територіальної громади організації та відзначення загальнодержавних, свят територіальної громади, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2021 – 2025  роки» (додається).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків та постійну депутатську комісію з питань гуманітарної політики.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.