Проєкт рішення міської ради  "Про внесення змін у рішення міської ради від 26.11.2020..."  № 228 від 10.12.2020р. 
Документ №228 від 10.12.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 10.12.2020р.  № 228
м.Івано-Франківськ
 





Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про внесення змін у рішення міської ради від 26.11.2020р. №307-1 та затвердження Положень виконавчих органів міської ради»




Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради



вирішив:


1. Внести на розгляд Івано-Франківської міської ради проєкт рішення «Про внесення змін у рішення міської ради від 26.11.2020р. №307-1 та затвердження Положень виконавчих органів  міської ради» (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами Ігоря Шевчука.






Міський голова                                                           Руслан Марцінків















Про внесення змін у рішення міської ради від 26.11.2020р. №307-1 та затвердження Положень виконавчих органів міської ради



Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» , на виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 26.11.2020р. №307-1 «Про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності виконавчих органів», міська рада


вирішила:


  1. Внести зміни в рішення міської ради від 26.11.2020р. №307-1:

1.1. Викласти підпункт 1.7. пункту 1 рішення в новій редакції «Департамент містобудування та архітектури».

1.2. Викласти підпункт 1.19. пункту 1 рішення в новій редакції: "Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження".

1.3. Викласти підпункт 1.32. пункту 1 рішення в новій редакції «Управління документального забезпечення».

1.4. Викласти підпункт 3.2. пункту 3 рішення в новій редакції: «Управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради».

1.5. Доповнити п.3 рішення:

1.5.1. підпунктом 3.3.: «Управління капітального будівництва міськвиконкому на Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради».

1.5.2. підпунктом 3.4.: «Фінансове управління виконавчого комітету міської ради на Фінансове управління Івано-Франківської міської ради».

1.5.3. підпунктом 3.5.: «Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності Івано-Франківської міської ради на Департамент містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради».

1.5.4. підпунктом 3.6.: «Загальний відділ Івано-Франківської міської ради на Управління документального забезпечення Івано-Франківської міської ради».


  2. Утворити:

2.1. Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради.

2.1.1. Затвердити Положення про Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради (додаток 1).

2.2. Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради.

2.2.1. Затвердити Положення про Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради (додаток 2).

2.3. Управління інтеграції громад Івано-Франківської міської ради.

2.3.1. Затвердити Положення про Управління інтеграції громад Івано-Франківської міської ради (додаток 3).

2.4. Департамент стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями Івано-Франківської міської ради.

2.4.1. Затвердити Положення про Департамент стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями  Івано-Франківської міської ради (додаток 4).

2.5. Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради.

2.5.1. Затвердити Положення про Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради (додаток 5).


3. Перейменувати виконавчі органи Івано-Франківської міської ради:

3.1. Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради на Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради.

3.1.1. Затвердити Положення про Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради в новій редакції (додаток 6).

3.1.2. У зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці скоротити штат працівників Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради та його структурних підрозділів.

3.2. Управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради.

3.2.1. Затвердити Положення про Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради в новій редакції (додаток 7).

3.3. Управління капітального будівництва міськвиконкому на Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради.

3.3.1. Затвердити Положення про Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради в новій редакції (додаток 8).

3.4. Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міськвиконкому на Департамент містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради.

3.4.1. Затвердити Положення про Департамент містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради в новій редакції (додаток 9).

3.5. Фінансове управління виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на Фінансове управління Івано-Франківської міської ради.

3.5.1. Затвердити Положення про Фінансове управління Івано-Франківської міської ради в новій редакції (додаток 10).

3.6. Загальний відділ Івано-Франківської міської ради на Управління документального забезпечення Івано-Франківської міської ради.

3.6.1. Затвердити Положення про Управління документального забезпечення Івано-Франківської міської ради в новій редакції (додаток 11).


4. Затвердити Положення виконавчих органів міської ради в новій редакції:

4.1. Положення про Департамент правової політики Івано-Франківської міської ради (додаток 12);

4.2. Положення про Департамент культури Івано-Франківської міської ради (додаток 13);

4.3. Положення про Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (додаток 14).

4.4. Положення про Секретаріат Івано-Франківської міської ради (додаток 15);

4.5. Положення про Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради (додаток 16);

4.6. Положення про Управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Івано-Франківської міської ради (додаток 17);

4.7. Положення про Управління праці Івано-Франківської міської ради (додаток 18);

4.8. Положення про Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Івано-Франківської міської ради (додаток 19);

4.9. Положення про Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (додаток 20);

4.10. Положення про Управління реєстраційних процедур Івано-Франківської міської ради (додаток 21);

4.11. Положення про Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (додаток 22);

4.12. Положення про Службу у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (додаток 23);

4.13. Положення про Патронатну службу Івано-Франківської міської ради (додаток 24);

4.14. Положення про Відділ бухгалтерського обліку і звітності Івано-Франківської міської ради (додаток 25);

4.15. Положення про Відділ звернень громадян Івано-Франківської міської ради (додаток 26);

4.16. Положення про Архівний відділ Івано-Франківської міської ради (додаток 27).


5. Секретаріату Івано-Франківської міської ради (Н.Карабин) опублікувати це рішення на офіційному сайті Івано-Франківської міської ради.


6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами Ігоря Шевчука.




          Міський голова                                                           Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.