Проєкт рішення міської ради  "Про внесення змін до рішення міської ради від 20.01.201..."  № 262 від 15.12.2020р. 
Документ №262 від 15.12.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 15.12.2020р.  № 262
м.Івано-Франківськ
 

Про внесення змін до рішення міської

ради від 20.01.2017р. № 367-9




Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Івано-Франківська міська рада


вирішила:


1. Внести зміни до рішення міської ради від 20.01.2017р. № 367-9 «Про затвердження Порядку найменування та перейменування об’єктів благоустрою в м. Івано-Франківську та Порядку спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у м. Івано-Франківську», а саме:

1.1 до Порядку найменування та перейменування об’єктів благоустрою в м. Івано-Франківську (додаток 1).

1.2 до Порядку спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у м.Івано-Франківську (додаток 2).

1.3 до Положення про комісію з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у м. Івано-Франківську (додаток 3).

2. Встановити, що питання, пов’язані з найменуванням та перейменуванням об’єктів благоустрою в Івано-Франківській міській  територіальній громаді розглядає міська рада, як правило, на останніх пленарних засіданнях першого півріччя року.

3. Експертно-аналітичному відділу опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Дротянко та керуючого справами виконавчого комітету міської ради І. Шевчука.




Міський голова                                                        Руслан Марцінків




Додаток 1

до рішення сесії міської ради

від __________№__________


1. Назву «Порядок найменування та перейменування об’єктів благоустрою в м. Івано-Франківську» і далі по тексту викласти у редакції: «Порядок найменування та перейменування об’єктів благоустрою на території Івано-Франківської міської  територіальної громади».

2. У пункті 1.1. словосполучення «у м. Івано-Франківську» і далі по тексту замінити на словосполучення «на території Івано-Франківської міської  територіальної громади (далі – на території Івано-Франківської МТГ).

3. Пункт 2.1. викласти у новій редакції:

«Найменування або перейменування об'єктів благоустрою (вулиць, провулків, проїздів, бульварів, площ, парків та скверів) здійснюється для задоволення потреб Івано-Франківської МТГ з метою закріплення місцевих топонімів, увічнення пам'яті городян, інших фізичних осіб, назв ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, пов'язаних з історією України та громади, у відповідність з вимогами Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

4. У пункті 2.2. словосполучення «загальноміських інтересів» змінити на «інтересів громади».

5. Пункт 2.3. «При найменуванні або перейменуванні об'єктів благоустрою не допускається повторення вже існуючих назв інших об’єктів благоустрою, які знаходяться у межах м. Івано-Франківська» - вилучити.

6. У пункті 3.17 і далі по тексту назву комісії  викласти у новій редакції: «комісії з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у Івано-Франківській міській територіальній громаді» (далі – Комісія).

7. У пункті 4.5. після слова «голови» існуюче словосполучення замінити на  слово «Комісії».

8. Абзац 2 пункту 4.6. викласти у редакції:

«– до Департаменту благоустрою Івано-Франківської міської ради для здійснення розрахунків та складення кошторису витрат, пов'язаних з найменуванням  або перейменуванням об'єкта благоустрою;»

9. У пункті 4.7. і далі по тексту словосполучення «Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради» замінити на «Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради»

10. Пункт 4.9. викласти у редакції: «Рішення Комісії у подається на розгляд виконавчого комітету міської ради, постійної профільної депутатської комісії та виноситься на розгляд сесії міської ради для затвердження».

11. У пункті 5.1. і далі по тексту словосполучення «Івано-Франківську філію державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України» замінити на словосполучення «Івано-Франківську регіональну філію державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України».




Секретар міської ради                                                      Віктор Синишин




Додаток 2

до рішення сесії міської ради

від __________№__________



  1. Назву «Порядок спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок в м. Івано-Франківську» і далі по тексту викласти у редакції: «Порядок спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок на території Івано-Франківської міської  територіальної громади (далі – Порядок)».
  2. У пункті 1.1. і далі по тексту «м. Івано-Франківську» замінити на «на території Івано-Франківської міської територіальної громади» (далі – на території Івано-Франківської МТГ)».
  3. У пункті 2.2 і далі по тексту словосполучення «Департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини міської ради» замінити на «Департаменом містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради».
  4. У пункті 2.3 словосполучення «комісія з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у м. Івано-Франківську (далі – Комісія)» замінити на «комісія з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок на території Івано-Франківської міської  територіальної громади (далі – Комісія)».




Секретар міської ради                                                Віктор Синишин        




Додаток 3

до рішення сесії міської ради

від _______№_______




  1. Назву «Положення  про комісію з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у м.Івано-Франківську викласти у редакції: «Положення про комісію з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок на території Івано-Франківської міської територіальної громади» (далі – Положення)».
  2. Пункт 1 і далі по тексту словосполучення «Комісія з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у м.Івано-Франківську (далі – Комісія) викласти у редакції: «Комісія з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок на території Івано-Франківської міської  територіальної громади (далі – Комісія)».
  3. Пункт 8 викласти у новій редакції:

«Комісія у своїй діяльності керується «Порядком найменування та перейменування об’єктів благоустрою на території Івано-Франківської міської територіальної громади, Порядком спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок на території Івано-Франківської міської територіальної громади, чинними законодавчими та підзаконними нормативно-правовими актами України».




Секретар міської ради                                                      Віктор Синишин




















2011-2024 © Всі права застережено.