Проєкт рішення міської ради  "Про перейменування Центрального Народного дому ..."  № 265 від 15.12.2020р. 
Документ №265 від 15.12.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 15.12.2020р.  № 265
м.Івано-Франківськ
 


Про перейменування Центрального Народного дому




Керуючись статтями 26, 59, 60, п.61 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про культуру», статтею 90 Цивільного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2020 р. № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів», розпорядженням Кабінету Міністрів України  від 12 червня 2020 р. № 714-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Івано-Франківської області», Івано-Франківська міська рада


вирішила:


  1. Перейменувати Центральний Народний дім м.Івано-Франківська на Центр культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади.
  2. Затвердити нову редакцію статуту Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади  (додається).
  3. Затвердити штатний розпис Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади   (додаток).
  4. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) здійснювати координацію та керівництво оперативною діяльністю Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади  та здійснити організаційно-правові заходи щодо державної реєстрації закладу у встановленому чинним законодавством порядку.
  5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Яцків) з 01.01.2021р. передбачити фінансування з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики У.Павликівську.



Міський голова                                                Руслан Марцінків





Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.