Проєкт рішення міської ради  "Про введення штатних одиниць ..."  № 266 від 15.12.2020р. 
Документ №266 від 15.12.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 15.12.2020р.  № 266
м.Івано-Франківськ
 


Про введення штатних одиниць



Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про культуру» і «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р. № 714-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Івано-Франківської області» та в зв’язку з приєднанням Братковецької, Драгомирчанської, Радчанської, Узинської і Чукалівської сільських територіальних громад Тисменицького району Івано-Франківської області та Тисменичанської і Каммінецької сільських територіальних громад Надвірнянського району Івано-Франківської області до Івано-Франківської міської  територіальної громади, Івано-Франківська міська рада

вирішила:


  1. Ввести з 01 січня 2021 року в штатний розпис Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи вісім штатних одиниць:
  • завідувач бібліотеки-філії – 7 одиниць;
  • бібліотекар ІІ категорії – 1 одиниця.
  1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Яцків) передбачити кошти на утримання вищезазначених штатних одиниць у 2021 році та наступні роки відповідно до чинного законодавства України.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики У.Павликівську.



Міський голова                                                Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.