Проєкт рішення міської ради  "Про Програму зайнятості населення Івано-Франківської мі..."  № 271 від 15.12.2020р. 
Документ №271 від 15.12.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 15.12.2020р.  № 271
м.Івано-Франківськ
 













Про Програму зайнятості населення

Івано-Франківської міської

територіальної громади на 2021-2025 роки 



Керуючись ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статті 18 Закону України “Про зайнятість населення” та з метою забезпечення зайнятості населення, розширення самостійної зайнятості населення, сприяння підготовці робочої сили, професійний склад і кваліфікаційний рівень якої відповідає потребам ринку праці, посилення мотивації до легальної зайнятості, соціальної підтримки безробітних, зареєстрованих у державній службі зайнятості, міська рада


в и р і ш и л а:


1. Затвердити Програму зайнятості населення Івано-Франківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (додається).

2. Структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради, підприємствам, установам та організаціям забезпечити реалізацію Програми та інформувати управління праці Івано-Франківської міської ради про стан її виконання щоквартально до 10 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

3. Управлінню праці Івано-Франківської міської ради (Н.Дмитраш) про хід реалізації Програми інформувати керівництво виконавчого комітету міської ради щоквартально до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну.




Міський голова                                                    Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.