Проєкт рішення міської ради  "Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну ..."  № 276 від 15.12.2020р. 
Документ №276 від 15.12.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 15.12.2020р.  № 276
м.Івано-Франківськ
 


Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської  територіальної громади рухомого майна закладів культури с.Братківці, с.Драгомирчани, с.Камінне, с.Радча,  с.Тисменичани, с.Узин та с.Чукалівка



Керуючись статтями 26, 59, п.61 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р. № 714-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Івано-Франківської області» та в зв’язку з приєднанням Братковецької, Драгомирчанської, Радчанської, Узинської і Чукалівської сільських територіальних громад Тисменицького району Івано-Франківської області та Тисменичанської і Каммінецької сільських територіальних громад Надвірнянського району Івано-Франківської області до Івано-Франківської міської  територіальної громади, Івано-Франківська міська рада


вирішила:


  1. Дати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого майна, яке використовується для забезпечення закладів культури с.Братківці, с.Драгомирчани, с.Камінне, с.Радча, с.Тисменичани, с.Узин та с.Чукалівка.
  2. Після передачі у встановленому порядку майна, зазначеного в пункті першому цього рішення, Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (Н.Загурська) прийняти його на баланс.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики У.Павликівську.


Міський голова                                            Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.