Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження Комплексної програми сприяння залученн..."  № 279 від 16.12.2020р. 
Документ №279 від 16.12.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 16.12.2020р.  № 279
м.Івано-Франківськ
 















Про затвердження Комплексної програми

сприяння залученню інвестицій в

економіку Івано-Франківської міської

територіальної громади та проєктної

діяльності на 2021–2025 роки


Керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про інвестиційну діяльність» та «Про транскордонне співробітництво», з метою забезпечення діяльності місцевих органів влади по залученню й оптимальному використанню інвестиційних ресурсів для стійкого соціально-економічного розвитку й підвищення якості життя населення, а також активізації інвестиційного процесу й підвищення його ефективності, міська рада


вирішила:


1. Затвердити Комплексну програму сприяння залученню інвестицій в економіку Івано-Франківської міської територіальної громади та проєктної діяльності на 2021–2025роки» (додається).

2. Фінансовому управлінню (Г.Яцків) забезпечити фінансування заходів Комплексної програми сприяння залученню інвестицій в економіку Івано-Франківської міської територіальної громади та проєктної діяльності на 2021–2025 роки в межах бюджетних призначень на відповідні бюджетні роки.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету Р. Онуфріїва та заступника міського голови П. Шкутяка.


Міський голова                                                                     Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.