Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 696 від 10.12.2020р. 
Документ №696 від 10.12.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 17.12.2020 року
Порядок денний  №48 від 17.12.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 10.12.2020р.  № 696
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


      1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

      1.1. ТОВ «Тесла-Електро» (О.Рябко) на проведення земляних робіт для прокладання мережі електропостачання на вул. Короля Данила, 11 А, терміном 30 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.2. Козлюк Г. Ю. на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Б. Хмельницького, 24 Б, терміном 7 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.3. Шуляру П. В. на проведення земляних робіт для заміни мережі водовідведення на вул. Б. Хмельницького, 88 /2, терміном 5 днів з моменту видачі дозволу(ордера).

      1.4. П’ятці К. М. на проведення земляних робіт для прокладання мережі водовідведення на вул. Українських Декабристів, 37, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.5. ТОВ «БК Цитадель» (Петренко В.О.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Загвіздянській, 4 А, 6, терміном 35 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради відмовити у видачі дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою у зв’язку з поданням неповного пакета документів, перелік яких визначено інформаційною карткою 24/07 «Видача ордерів (дозволів) на порушення об’єктів благоустрою, пов’язаних з виконанням земельних та/або ремонтних робіт» наступному суб’єкту господарювання:

      2.1. ТОВ «Тесла-Електро» (О.Рябко) на проведення земляних робіт для прокладання мережі електропостачання на вул. Промисловій, 2.

      3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови згідно розподілу посадових обов’язків.




        Міський голова                                                                 Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.