Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 713 від 17.12.2020р. 
Документ №713 від 17.12.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 22.12.2020 року
Порядок денний  №49 від 22.12.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 17.12.2020р.  № 713
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення  на  розгляд  міської  ради проєкту

рішення «Про затвердження Програми соціальної

підтримки окремих  категорій громадян  в  Івано-

Франківській  міській територіальній громаді  на

2021-2025 роки»



        З метою посилення соціального захисту людей з інвалідністю, ветеранів ОУН-УПА, учасників АТО/ООС, членів сімей учасників та загиблих в АТО/ООС, та інших категорій громадян, мешканців Івано-Франківської міської територіальної громади, створення сприятливих умов для розвитку громадських організацій, відповідно до Бюджетного кодексу України, керуючись ст.ст. 52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

                                                    

                                                             вирішив:


1.Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про затвердження Програми соціальної підтримки окремих категорій громадян в Івано-Франківській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки» (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на  заступника міського голови  О.Левицького.




  Міський голова                                                                         Руслан Марцінків




Про затвердження Програми соціальної

підтримки окремих  категорій громадян 

в Івано-Франківській  міській територіальній

громаді на 2021-2025 роки



      З метою посилення соціального захисту людей з інвалідністю, ветеранів ОУН-УПА, учасників АТО/ООС, членів сімей учасників та загиблих в АТО/ООС та інших категорій громадян, мешканців Івано-Франківської міської територіальної громади, створення сприятливих умов для розвитку громадських організацій, відповідно до Бюджетного кодексу України, керуючись ст.ст. 26, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


вирішила:


1.Затвердити Програму соціальної підтримки окремих категорій громадян в Івано-Франківській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки (додається).

2. Головним розпорядником коштів Програми визначити департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради (В.Семанюк).

3. Видатки на фінансування Програми у 2021-2025 роках здійснювати в межах кошторисних призначень, передбачених в бюджеті Івано-Франківської міської територіальної громади на відповідні роки на дану мету по головному розпоряднику коштів у відповідності до кодів програмної класифікації видатків.

4. Секретаріату міської ради (Н.Карабин) забезпечити опублікування рішення в газеті «Західний Кур’єр» та розмістити на офіційному сайті міста Івано-Франківська.

5. Рішення вступає в силу з 1 січня 2021 року.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики Уляну Павликівську.

 


Міський голова                                                                          Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.