Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 711 від 17.12.2020р. 
Документ №711 від 17.12.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 22.12.2020 року
Порядок денний  №49 від 22.12.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 17.12.2020р.  № 711
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд  міської ради

проєкту   рішення  «Про  Міську  програму

соціального захисту членів сімей загиблих

(померлих) учасників АТО/ООС на 2021-2025 роки»



        Відповідно до Бюджетного кодексу України, керуючись ст.ст. 52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою посилення соціального захисту членів сімей учасників та загиблих (померлих) в АТО/ООС мешканців Івано-Франківської міської територіальної громади,  виконавчий комітет міської ради

                                                    

                                                             вирішив:


1.Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про Міську  програму  соціального  захисту  членів  сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС на 2021-2025 роки» (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на  заступника міського голови  О.Левицького.




  Міський голова                                                                        Руслан Марцінків




Про Міську програму соціального

захисту членів сімей загиблих

(померлих) учасників АТО/ООС на

2021-2025 роки


Відповідно до Бюджетного кодексу України, керуючись ст. ст. 26,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою посилення соціального захисту учасників АТО/ООС, членів сімей учасників та загиблих (померлих) в АТО/ООС мешканців Івано-Франківської міської територіальної громади, міська рада

вирішила:

1. Затвердити  Міську  програму  соціального  захисту  членів  сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС на  2021-2025 роки (додається).

2. Головним розпорядником коштів Програми визначити департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради (В.Семанюк).

3. Видатки на фінансування Програми у 2021-2025 роках здійснювати в межах кошторисних призначень, передбачених в бюджеті Івано-Франківської міської територіальної громади на відповідні роки на дану мету по головному розпоряднику коштів у відповідності до кодів програмної класифікації видатків.

4.Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету, установ та організацій, які є виконавцями заходів Міської програми соціального  захисту  членів  сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС на 2021-2025 роки забезпечити їх виконання в повному обсязі та у визначені терміни.

5. Секретаріату міської ради (Н.Карабин) забезпечити опублікування рішення в газеті «Західний Кур’єр» та розмістити на офіційному сайті міста Івано-Франківська.

6. Рішення вступає в силу з 1 січня 2021 року.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики Уляну Павликівську.


Міський голова                                                                                   Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.