Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про оголошення та проведення Всеукраїнського відкритого..."  № 802 від 18.12.2020р. 
Документ №802 від 18.12.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 05.01.2021 року
Порядок денний  №1 від 05.01.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 18.12.2020р.  № 802
м.Івано-Франківськ
 


Про оголошення та проведення

Всеукраїнського відкритого

архітектурного конкурсу на кращу

проєктну пропозицію дитячого

садка в районі торгового центру

«Арсен» у м. Івано-Франківську


          Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 № 2137 «Про затвердження порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів», з метою розвитку соціальної інфраструктури у житловому мікрорайоні «Каскад», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


          1. Оголосити Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію дитячого садка в районі торгового центру «Арсен» у м. Івано-Франківську.

          2. Дозволити Департаменту містобудування та архітектури організувати та провести Всеукраїнський відкритий архітектурний  конкурс  на  кращу   проєктну   пропозицію  дитячого  садка в районі торгового центру «Арсен» у м. Івано-Франківську з правом залучення до організації та проведення конкурсу третіх осіб.

          3. Департаменту містобудування та архітектури затвердити:

          3.1. Програму та умови Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію дитячого садка в районі торгового центру «Арсен» у м. Івано-Франківську.

          3.2. Склад журі Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію дитячого садка в районі торгового центру «Арсен» у м. Івано-Франківську.

          4. Відділу патронатної служби міської ради розмістити оголошення про проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну  пропозицію  дитячого  садка  в  районі  торгового  центру  «Арсен»

у м. Івано-Франківську у регіональних та загальнодержавних засобах масової інформації.

          5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну.



          Міський голова                                                             Р. Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.