Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про затвердження Положення про преміювання за участь в ..."  № 31 від 11.01.2021р. 
Документ №31 від 11.01.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 21.01.2021 року
Порядок денний  №3 від 21.01.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 11.01.2021р.  № 31
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження Положення про

преміювання за участь в акції

«Велосипедом на роботу»



Керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення міської ради від 12.06.2014р.  № 1428-45 «Про Концепцію розвитку велосипедного руху»  та з метою популяризації здорового способу життя, підвищення мобільності пересування та  розвитку велосипедного руху у м.Івано-Франківську виконавчий комітет міської ради



в и р і ш и в:


1. Затвердити Положення про  преміювання за участь в акції «Велосипедом на роботу» (додається).


2.Відповідальним за організацію паркування, зберігання велосипедів, облік  учасників акції  «Велосипедом на роботу» біля адміністративного приміщення міської ради на вул.Грушевського, 21  визначити начальника адміністративно-господарського управління О.Хімія.


3. Керівникам самостійних структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств міста рекомендувати встановити паркувальні велостійки біля адміністративних приміщень установ, забезпечити зберігання велосипедів працівників та облік учасників акції «Велосипедом на роботу».


4. Рекомендувати  керівникам  підприємств, установ, організацій міста  долучатись до акції «Велосипедом на роботу» та заохочувати працівників використовувати велосипед як щоденний транспорт.


5. Контроль за виконанням рішення  покласти на  керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Міський голова                                                              Руслан Марцінків


Додаток

до рішення виконавчого комітету міської ради

від___________№___



Положення

про преміювання за участь в акції

«Велосипедом на роботу»


1.Загальні положення.


1.1.        Дане Положення розроблене з метою популяризації здорового способу життя, підвищення мобільності пересування та  розвитку велосипедного руху у м.Івано-Франківську, посилення мотивації працівників виконавчих органів міської ради використовувати велосипед як щоденний транспорт.


2. Умови преміювання.


2.1.          Передбачити преміювання працівників виконавчих органів міської ради в розмірі 1 тис. грн  за участь в акції «Велосипедом на роботу» не менше, як 10 робочих днів в місяць.

2.2.         Нарахування премії проводиться щомісячно і виплачується в день виплати заробітної плати.

2.3.        Проєкт розпорядження про преміювання працівників виконавчих органів міської ради готує відділ кадрів міської ради за погодженням з начальником фінансового управління на підставі подання керуючого справами виконавчого комітету міської ради.

2.4. Подання керуючого справами виконавчого комітету міської ради формується на основі:

- службової записки керівника адміністративно-господарського управління щодо участі в акції працівників виконавчих органів міської ради;

- службових записок  керівників самостійних структурних підрозділів, які створили умови для паркування, зберігання велосипедів біля адміністративних приміщень та ведуть облік  участі в акції працівників.





Керуючий справами

виконавчого комітету

міської ради                                                                        І. Шевчук



2011-2024 © Всі права застережено.