Проєкт рішення міської ради  "Про погодження умов примирення по справі №900/295/20..."  № 3 від 13.01.2021р. 
Документ №3 від 13.01.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 13.01.2021р.  № 3
м.Івано-Франківськ
 














Про погодження умов примирення по справі  №300/295/20


Керуючись статтею 190 Кодексу адміністративного судочинства України та ст. ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Кантор Наталії Богданівни, Івано-Франківська міська рада

                                                         вирішила:


1.   Погодити умови примирення по справі  №300/295/20» (додаток).

2. Доручити Департаменту правової політики Івано-Франківської міської ради (Н. Кедик), підготувати та подати до суду заяву про затвердження умов примирення по справі №300/295/20 у порядку визначеному Кодексом адміністративного судочинства України.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та заступника міського голови-директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.


           


          Міський голова                                                Руслан Марцінків





                                                                                   



                                                                                   






                                                                               

                                                                                     Додаток

                                                                                     до рішення міської ради                                                                                

                                                                                     від _________ №____

                                       

                                         Умови примирення сторін

                                            по справі №300/295/20


м. Івано-Франківськ                                                «___»_________2021 року


На розгляді Івано-Франківського окружного адміністративного суду перебуває справа №300/295/20 за позовом Кантор Наталії Богданівни - надалі - Позивач до виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради - надалі - Відповідач 1, Івано-Франківської міської ради - надалі - Відповідач 2, третіх осіб які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів - Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (перейменований в Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики), Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності Івано-Франківської міської ради (перейменований в Департамент містобудування та архітектури) про визнання протиправним та скасування пункту 1.1 рішення виконавчого комітету від 29.08.2019р. №1010 та рішення Івано-Франківської міської ради від 07.06.2019р. №137-26. Керуючись вимогами ст. 190 КАС України сторони у справі №300/295/20 дійшли наступних умов примирення:

1. Позивач (Кантор Наталія Богданівна), відмовляється від позовних вимог заявлених до Відповідача 1 та Відповідача 2 щодо визнання протиправним та скасування пункту 1.1 рішення виконавчого комітету від 29.08.2019р. №1010 та рішення Івано-Франківської міської ради від 07.06.2019р. №137-26.

2. Позивач (Кантор Наталія Богданівна),  зобов’язується з моменту затвердження умов примирення сторін судом не ініціювати та не подавати до суду позовів, що стосуються внесених змін до Генерального плану м. Івано-Франківська затверджених рішенням Івано-Франківської міської ради від 07.06.2019р. №137-26 «Про затвердження змін до генерального плану м. Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста».

3. Відповідач 2 (Івано-Франківська міська рада) гарантує, що при прийнятті рішень, стосовно будівництва нового мосту (проїзду) через річку (струмок) «Черешенька» на продовженні житлової вулиці, яка відповідно до чинного генерального плану м. Івано-Франківська з’єднує вул. Курівця та вул. Озерну з мікрорайоном «Пасічна», враховуватиме діючі будівельні норми, містобудівну документацію та обов’язково враховуватиме інтереси мешканців вулиць Озерна і Курівця мікрорайону Пасічна міста Івано-Франківська.

         4.  Підписи сторін.


Секретар

міської ради                                                                             В. Синишин        

















2011-2024 © Всі права застережено.