Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на вчинення правочину щодо майна, я..."  № 58 від 13.01.2021р. 
Документ №58 від 13.01.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 21.01.2021 року
Порядок денний  №3 від 21.01.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 13.01.2021р.  № 58
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу на вчинення правочину щодо майна, яке належить недієздатній особі



Керуючись ст.ст. 34, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 41, 67, 72 Цивільного кодексу України, згідно протоколу засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради № 5 від 24.12.2020 року, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати, яка зареєстрована та проживає за адресою: вул., буд., кв., м. Івано-Франківськ, опікуну недієздатного чоловіка, який зареєстрований за адресою: вул., буд., кв., м. Івано-Франківськ, а перебуває в стаціонарі КНП за адресою: вул., буд., м. Івано-Франківськ дозвіл:

1.1. на укладення від імені підопічного договору відчуження частки квартири загальною площею квадратних метри, житловою площею квадратних метри за адресою:  вул., буд. №, кв. №, м. Івано-Франківськ, яка йому належить на праві спільної сумісної власності, з одночасним набуттям у власність на ім’я недієздатного часток квартири загальною площею квадратних метри, житловою площею квадратних метри за адресою: вул., буд. №, кв. №, м. Івано-Франківськ.

2. Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) оформленні договору про надання (дарування) з набуттям у власність на ім’я недієздатного часток квартири за адресою: вул., буд. №, кв. №, м. Івано-Франківськ.

3. Зобов’язати опікуна зберегти житлові та майнові права недієздатного та подати підтверджуючі документи секретарю опікунської ради в термін до 6-ти місяців.

4. Термін дії дозволу шість місяців з дня прийняття рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                  Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.