Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання згоди на укладання договору переводу боргу ..."  № 48 від 14.01.2021р. 
Документ №48 від 14.01.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 21.01.2021 року
Порядок денний  №3 від 21.01.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 14.01.2021р.  № 48
м.Івано-Франківськ
 


Про надання згоди на укладання договору переводу боргу за договором про пайову участь замовників будівництва (забудовників) у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста




Керуючись ст. 27, ч. 5 ст. 28 ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 520 Цивільного Кодексу України, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення громадської організації «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю «Древо-1» укласти договір переводу боргу за договором про пайову участь замовників будівництва (забудовників) у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення (1-10 черга будівництва) на вул. Хіміків, укладеного з громадською організацією «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО».

2. Уповноважити першого заступника міського голови В. Сусаніну та  начальника фінансового управління Г. Яцків на підписання договору переводу боргу за договором про пайову участь замовників будівництва (забудовників) у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну.




Міський голова                                                                             Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.