Проєкт рішення міської ради  "Про порядок електронної реєстрації (зарахування) дітей ..."  № 17 від 15.01.2021р. 
Документ №17 від 15.01.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 15.01.2021р.  № 17
м.Івано-Франківськ
 






Р і ш е н н я

Івано-Франківської міської ради

(_________________ сесія)

восьомого демократичного скликання


від ____________________ №__________________



Про порядок електронної реєстрації (зарахування) дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської  територіальної громади


         Керуючись ст. 53 Конституції України, ст. 3, 13, 30 та 66 Закону України «Про освіту», Законом України «Про повну загальну середню освіту», ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», рішенням від 24.12.2020р. №339-3  Івано-Франківської міської ради «Про впровадження електронної реєстрації дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади», з метою забезпечення прозорості, відкритості, запровадження єдиного підходу до зарахування дітей до перших класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади, міська рада

                       

вирішила:


  1. Проводити електронну реєстрацію дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади  з використанням технологій blockchain.
  2. Затвердити Положення про порядок електронної реєстрації (зарахування) дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади (додається).
  3. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) спільно з відділом програмного та комп’ютерного забезпечення Івано-Франківської міської ради (А.Чайківський):

3.1.  Розробити покрокову інструкцію « Як зареєструвати дитину до першого класу ЗЗСО Івано-Франківської міської територіальної громади»;

3.2. Провести навчання для адміністраторів закладів загальної середньої освіти щодо проведення електронної реєстрації (зарахування).

4.  Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) видатки на фінансування програми електронної реєстрації дітей до 1-х класів здійснювати в межах кошторисних призначень, передбачених у бюджеті Івано-Франківської міської територіальної громади на 2021 рік по головному розпоряднику коштів-Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук).

5.   Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики У.Павликівську.




Міський голова                                                                         Руслан  Марцінків




Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.