Проєкт рішення міської ради  "Про Про заходи щодо забезпечення виконання Порядку відк..."  № 56 від 19.01.2021р. 
Документ №56 від 19.01.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 19.01.2021р.  № 56
м.Івано-Франківськ
 

Про заходи щодо забезпечення

виконання Порядку відключення

споживачів від систем

централізованого опалення та

постачання гарячої води




Керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги» від 9 листопада 2017р. №2189-VIII  та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 р. №169, рішенням Івано-Франківської міської ради від 24.12.2020р. №382-3 «Про відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії, що постачається від котельні на вул. Індустріальній, 34, від системи (мережі) централізованого опалення і постачання гарячої води та переведення їх на альтернативні джерела теплопостачання»,  міська рада


вирішила:


1.        Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради створити та затвердити склад постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.

2.        Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради розглядати звернення громадян та приймати рішення щодо відключення будівель, у тому числі житлових будинків, від ЦО та/або ГВП відповідно до законодавства за письмовою заявою власника (співвласників) такої будівлі, в тому числі житлового будинку, з урахуванням рішення Комісії.

3. Рішення Івано-Франківської міської ради «Про заходи щодо забезпечення виконання Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води» від 09.10.2019р. №250-31 вважати таким, що втратило чинність.

4. Секретаріату міської ради (Н. Карабин) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному вебсайті Івано-Франківської міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Гайду.





Міський голова                                                               Руслан Марцінків





2011-2024 © Всі права застережено.