Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження Угоди про передачу коштів позики від ..."  № 64 від 05.02.2021р. 
Документ №64 від 05.02.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 05.02.2021р.  № 64
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження Угоди про передачу коштів

позики від 29 грудня 2020 року № 13010-05/261

між Міністерством фінансів України,

Міністерством інфраструктури України,

Івано-Франківською міською радою та

комунальним підприємством «Електроавтотранс»

Івано-Франківської міської ради



З метою реалізації інвестиційного підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську», відповідно до статті 17 Бюджетного кодексу України, статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 12 квітня 2017 року №2009-VІІІ «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком», міська рада


ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Угоду про передачу коштів позики від 29 грудня 2020 року  № 13010-05/261 між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України,  Івано-Франківською міською радою   

    та комунальним підприємством «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради (додається).


2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та заступника міського голови директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М.Смушака.



Міський голова                                                          Руслан Марцінків


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення 


«Про затвердження Угоди  про передачу коштів позики від 29 грудня 2020 року № 13010-05/261 між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України,  Івано-Франківською міською радою та комунальним підприємством «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради»


  1. Обґрунтування необхідності прийняття рішення

Проєкт рішення розроблено на виконання  потреби у збільшенні кількості комунального транспорту для надання якісних перевезень мешканцям  Івано-Франківської ОТГ.


  1. Мета і шляхи її досягнення

Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс в місті Івано-Франківську, шляхом придбання 9 дуобусів та створення належних умов для надання населенню доступних, якісних, безпечних послуг із перевезення міським електричним транспортом, розвиток електротранспорту з урахуванням потреб осіб з обмеженими фізичними можливостями.


  1. Правові аспекти

Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України від 12 квітня 2017 року №2009-VІІІ «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком»

  1. Фінансово-економічне обґрунтування

Придбання нового електротранспорту дозволить збільшити прибутки підприємства.

  1. Механізм виконання рішення

Затвердження Угоди  про передачу коштів позики від 29 грудня 2020 року № 13010-05/261 між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України,  Івано-Франківською міською радою та комунальним підприємством «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради




Директор КП «Електроавтотранс»                               В. Голутяк



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.