Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міськ..."  № 247 від 11.02.2021р. 
Документ №247 від 11.02.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 18.02.2021 року
Порядок денний  №7 від 18.02.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 11.02.2021р.  № 247
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету міської

ради від 24.05.2018р. №552


         У зв’язку із кадровими змінами у складі комісії, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


                                                   вирішив:


1. Внести зміни у пункт 1 рішення виконавчого комітету від 24.05.2018р. № 552 «Про створення комісії щодо розгляду заяв внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про виплату грошової компенсації (зі змінами):

1.1.Вивести із складу комісії:

- Устинського Володимира Васильовича - заступника начальника управління економічного та інтеграційного розвитку, начальника відділу промисловості та розвитку підприємництва виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

1.2.Ввести у склад комісій:

Криворучко Світлану Миронівну – директора Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради.

1.3. Після прізвища Петечел Неля  Вікторівна  змінити посаду з «начальник відділу з питань договірної і правової роботи управління капітального будівництва міськвиконкому» на «начальник відділу з питань договірної і правової роботи управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради».

1.4. Після прізвища Максилевич Володимир Мар’янович змінити посаду з «заступник начальника відділу реєстрації та розподілу житла управління житлової політики Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради» на «заступник начальника відділу реєстрації та розподілу житла управління житлової політики Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради».

1.5. Після прізвища Заклинська Олександра Тарасівна змінити посаду з «начальник відділу фінансування галузей невиробничої сфери фінансового управління  виконкому Івано-Франківської міської ради» на  «начальник відділу фінансування соціального забезпечення  і програм соціального захисту населення фінансового управління Івано-Франківської міської ради».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників  міського голови Олександра Левицького та Руслана Гайду.



   Міський голова                                                                            Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.