Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 296 від 18.02.2021р. 
Документ №296 від 18.02.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 26.02.2021 року
Порядок денний  №9 від 26.02.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 18.02.2021р.  № 296
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають


Керуючись ст.ст. 31, 32, 33, 56, 71, 203 Цивільного кодексу України, ст.ст. 171, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановами Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», від 02.09.2015 р. №728 «Деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та інших громадян», згідно з рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.04.2019 р. № 502 «Про забезпечення житлових та майнових прав дітей в місті Івано-Франківську», з метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право користування яким мають діти:

1.1.1. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають її діти ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітнім та їх батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.2. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я цілої кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають його діти ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітньою та їх матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.3. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я цілого буд.–– (загальною площею помешкання –- кв.м, житловою площею – –- кв.м) на вул.–– у м.Івано-Франківську, право користування якою має її дочка ––, –– року народження, за згодою, поданою її батьком –– органу опіки та піклування, а також цілої земельної ділянки площею –– га (кадастровий номер ––).

1.1.4. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– частини буд.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.–– у с.––Івано-Франківської міської ради, право користування якою має її дочка ––, –- року народження, за згодою, поданою її батьком –– органу опіки та піклування, а також –– частини земельної ділянки площею –– га (кадастровий номер ––).

1.1.5. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я цілої кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.–– ,––, корп.– у м.Івано-Франківську, право користування якою має його син ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітнім та його матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.6. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– частин кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – – кв.м) з коморою у підвалі на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають її діти ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітнім та їх батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.7. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я цілої кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––. –– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають її діти –– ,–– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітньою та їх батьком –- органу опіки та піклування.

1.2. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дітей житла:

1.2.1. –– та –– від імені малолітніх ––, –– року народження, та ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дітей у рівних долях –– частин кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– в м.Івано-Франківську.

1.2.2. Неповнолітньому –– ,–– року народження, за згодою матері –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дитини –– частини кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м., житловою площею – –– кв.м.) з коморою №–– на вул.–– ,–, корп.–– у с.–– Івано-Франківської міської ради.

1.2.3. Неповнолітньому ––, –– року народження, за згодою батьків –– та ––;

–– та –– від імені малолітнього ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дітей у рівних долях –– частин групи нежитлових приміщень №–– (загальною площею –– кв.м.) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську.

1.2.4. –– та –– від імені малолітніх ––, –– року народження, та – ,–– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дітей у рівних долях –– частин буд.–– (загальною площею – –– кв.м, житловою площею – –– кв.м.) на вул.–– у м.Івано-Франківську, а також –– частин земельної ділянки площею –– га (кадастровий номер ––) за цією ж адресою.

1.3. На укладання договорів купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належного дитині житла:

1.3.1. –– та –– від імені малолітніх ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належної йому –– частини кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному придбанні на ім’я малолітнього ––, –– року народження, –– частин кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську.

1.3.2. Неповнолітньому ––, –– року народження, за згодою батьків –– та ––;

–– та –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належних їм в рівних долях –– частин кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –- у м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному придбанні на ім’я неповнолітнього ––, –– року народження, –– частин та малолітньої ––, –– року народження, –– частин кв.–- (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську.

1.3.3. –– та –– від імені малолітніх –– року народження, та ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належних їм в рівних долях –– частин кімн.––(загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному придбанні на ім’я малолітніх ––, –– року народження, –– частини та ––, –– року народження, –– частини кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на площі –– , –– у м.Івано-Франківську.

1.4. –– від імені малолітніх ––, –– року народження, та ––, –– року народження, на відчуження належного їм в рівних долях автомобіля марки ––, легковий – загальний пасажирський-В, колір ––, рік випуску ––, реєстраційний номер –– ідентифікаційний номер –– та зняття вищезазначеного автомобіля марки –– з обліку в компетентних органах.

Зобов’язати матір –– використати кошти в інтересах малолітніх ––, –– року народження, та ––, –– року народження, та подати у службу у справах дітей до –– року звіт з підтверджуючими документами.

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в департамент адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до одного року.

3. Термін дії дозволу один рік з дня прийняття рішення.

4. Організацію виконання рішення покласти на службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І.Рохман).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.




Міський голова                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.