Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення VІІІ міського фестивалю м..."  № 421 від 18.03.2021р. 
Документ №421 від 18.03.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 25.03.2021 року
Порядок денний  №15 від 25.03.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 18.03.2021р.  № 421
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення VІІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку»


Керуючись ст.ст.27, 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою збереження і розвитку українського мистецтва, створення належних умов для культурного, духовного та естетичного збагачення  мешканців міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

  1. Затвердити Програму заходів VІІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку» (додаток 1).
  2. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення VІІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку» у міському парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.
  3. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван) довести програму VІІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку» до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  4. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) сприяти у забезпеченні громадського порядку та патрулюванні під час проведення заходів фестивалю згідно з програмою (додаток 1).
  5. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення фестивалю забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, які діятимуть на дату проведення заходів фестивалю.
  6. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення фестивалю духовної та естрадної пісні «Великодні дзвони» відповідно до кошторису (додаток 2).
  7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету покласти на Департамент культури міської ради.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.



Міський голова                                                                             Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.