Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про влаштування дитини у сім'ю патронатного вихователя..."  № 449 від 19.03.2021р. 
Документ №449 від 19.03.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 25.03.2021 року
Порядок денний  №15 від 25.03.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 19.03.2021р.  № 449
м.Івано-Франківськ
 


Про влаштування дитини у сім’ю

патронатного вихователя



Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст. 252-256 Сімейного кодексу України, Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017р. №148 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною», рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 30.01.2020р. №111 «Про запровадження послуги з патронату над дитиною у місті Івано-Франківську», у зв’язку зі зверненням громадян - - - та - - -, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 17.03.2021 р., виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Влаштувати в сім’ю патронатного вихователя - - -, яка зареєстрована та проживає в м.Івано-Франківську, вул.- , -, (далі – патронатний вихователь), малолітніх - - -, - року народження, - - -, - року народження, які перебувають у складних життєвих обставинах (далі – діти).

2. Укласти договір про патронат над дітьми між виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та громадянами - - - та - - - з патронатним вихователем.

3. Службі у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (І.Рохман) підготувати договір про патронат над дітьми, здійснювати контроль за виконанням договору про патронат над дітьми, умовами утримання та виховання малолітніх, забезпеченням їх прав та інтересів у сім’ї патронатного вихователя.

4. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) забезпечити надання малолітньому - - -, - року народження, освітніх послуг згідно віку.

5. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити надання дітям стаціонарної та амбулаторної медичної допомоги.

6. Міському центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді (Л.Дикун) здійснювати соціальний супровід сім’ї дитини з метою подолання складних життєвих обставин.

7. Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради (В.Семанюк) здійснювати у встановленому законодавством порядку нарахування та виплату соціальної допомоги на утримання дітей та грошового забезпечення патронатного вихователя.

8. Патронатному вихователю:

8.1 створити належні умови для виховання, фізичного та духовного розвитку дітей;

8.2 нести відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психологічний розвиток дітей;

8.3 забезпечити надання та/або доступ до послуг, визначених договором, що підлягає укладенню, згідно п.2 даного рішення.

  1. Контроль за виконанням рішення виконавчого комітету покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.