Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей Івано-..."  № 533 від 08.04.2021р. 
Документ №533 від 08.04.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 15.04.2021 року
Порядок денний  №18 від 15.04.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 08.04.2021р.  № 533
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію відпочинку

та оздоровлення дітей

Івано-Франківської міської територіальної громади влітку 2021 року


       Керуючись Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», з метою здійснення заходів, спрямованих на зміцнення здоров’я дітей шляхом організації оздоровлення та відпочинку, створення оптимальних умов для безпечного та ефективного перебування дітей у дитячих оздоровчих закладах, організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Затвердити склад координаційної ради виконавчого комітету     Івано-Франківської міської ради з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей (додаток 1).
  2. Затвердити заходи  щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей Івано-Франківської міської територіальної громади влітку 2021 року (додаток 2).
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської  міської ради (Г. Яцків) забезпечити своєчасне фінансування видатків на оздоровлення та відпочинок дітей, передбачених відповідними статтями міського бюджету.
  4. Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій (І. Попадюк) опрацювати з містами-партнерами  можливість прийому ними на відпочинок дітей шкіл Івано-Франківської міської територіальної громади під час літніх канікул.
  5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В. Матешко).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського  голови  О. Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.