Проєкт рішення міської ради  "Про надання допомоги застрахованим особам на період зді..."  № 89 від 08.04.2021р. 
Документ №89 від 08.04.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 08.04.2021р.  № 89
м.Івано-Франківськ
 















Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів



Керуючись ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних  протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" та в зв’язку із втратою частини заробітної плати найманими працівниками суб’єктів господарювання та  втратою частини доходу фізичними особами - підприємцями, робота яких тимчасово зупинена внаслідок запровадження у 2021 році обмежувальних протиепідемічних заходів,  міська рада


в и р і ш и л а:


1. Виплатити соціальну підтримку застрахованим особам у вигляді одноразової матеріальної допомоги в сумі 2000 грн відповідно до переліку осіб, який сформований на виплату допомоги за рахунок коштів Державного бюджету та наданий центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері цифровізації, для здійснення виплати допомоги за рахунок коштів бюджету територіальної громади.

2.  Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків)  профінансувати вищезазначені видатки на виконання Програми стимулювання економічного розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В.Сусаніну та заступника міського голови  Р.Гайду.


  1. Міський голова                                                                 Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.