Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про затвердження Кодексу етики співробітників комунальн..."  № 633 від 15.04.2021р. 
Документ №633 від 15.04.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 27.04.2021 року
Порядок денний  №20 від 27.04.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 15.04.2021р.  № 633
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження Кодексу

етики співробітників комунальних

підприємств, установ та організацій

Івано-Франківської міської ради



Керуючись ст. ст.  40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою встановлення та запровадження морально-етичних принципів, а також єдиних норм і правил поведінки працівників комунальних підприємств, установ та організацій Івано-Франківської міської ради, виконавчий комітет міської ради        


вирішив:


            1. Затвердити Кодекс етики співробітників комунальних підприємств, установ та організацій Івано-Франківської міської ради (додається).

             2. Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій Івано-Франківської міської ради забезпечити дотримання стандартів та норм Кодексу етики співробітників комунальних підприємств, установ та організацій Івано-Франківської міської ради та додати до переліку обов’язкових документів, з яким ознайомлюються нові працівники при прийнятті на роботу.

      3. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступників міського голови згідно розподілу посадових обов’язків та керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



       Міський голова                                                           Руслан  Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.