Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення фестивалю "Івано-Франківс..."  № 588 від 15.04.2021р. 
Документ №588 від 15.04.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 22.04.2021 року
Порядок денний  №19 від 22.04.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 15.04.2021р.  № 588
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення фестивалю «Івано-Франківськ – місто для життя»


Керуючись ст.ст.27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська з метою популяризації кращих зразків українського сучасного мистецтва, обміну духовними цінностями, зміцнення почуття патріотизму, знайомства з культурою та звичаями нашого народу, пропаганди здорового способу життя, гідного відзначення 359 річниці від дня заснування міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Затвердити програму фестивалю «Івано-Франківськ – місто для життя» (додаток 1).
  2. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення фестивалю «Івано-Франківськ – місто для життя» згідно з програмою (додаток 1).
  3. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван) довести програму фестивалю «Івано-Франківськ – місто для життя» до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  4. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради (О.Кошик) забезпечити вимкнення звукового супроводу рекламного світлодіодного екрану на Вічевому майдані з 30.04 по 10.05.2021року.
  5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) сприяти у забезпеченні громадського порядку та патрулюванні під час проведення заходів згідно з програмою (додаток 1).
  6. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) забезпечити охорону відеопростору на Вічевому майдані з 30.04 по 10.05.2021 року.
  7. КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В.Шутка) забезпечити подачу електроенергії на Вічевий майдан з 30.04 по 10.05.2021 року.
  8. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення фестивалю забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
  9. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення фестивалю «Івано-Франківськ – місто для життя» відповідно до кошторису (додаток 2).
  10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету покласти на Департамент культури міської ради.
  11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.



Міський голова                                                                                 Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.