Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про передачу майна на баланс..."  № 663 від 26.04.2021р. 
Документ №663 від 26.04.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 06.05.2021 року
Порядок денний  №21 від 06.05.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 26.04.2021р.  № 663
м.Івано-Франківськ
 


Про передачу майна на баланс

Керуючись  ст. 29, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Івано-Франківської міської ради від 16.05.2017р. №118-12 «Про передачу та прийняття майна на баланс» виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в


    1. Передати на безоплатній основі Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму і промоцій міста Івано-Франківської міської ради (І. Попадюк) на баланс майно згідно з Додатком 1.
    2. Виконавчому комітету в рамках проєкту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» Дунайської Транснаціональної Програми, що фінансується з фондів ЄС (ЄФРР та ІПВ та ЄІС) передати на безоплатній основі Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму і промоцій міста Івано-Франківської міської ради (І. Попадюк) на баланс майно згідно з Додатком 2.
    3. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (C. Криворучко) передати на безоплатній основі Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму і промоцій міста Івано-Франківської міської ради (І. Попадюк) на баланс майно згідно з Додатком 3.
    4. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (C. Криворучко) передати на безоплатній основі в рамках проєкту "Назад до наших спільних коренів" Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 на баланс Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму і промоцій міста Івано-Франківської міської ради (І. Попадюк) на баланс майно згідно з Додатком 4.
    5. Передачу майна здійснити в порядку встановленому чинним законодавством України.
    6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови Шкутяка П.З., Гайду Р.Д.



Міський голова                                                                   Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.