Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію в м.Івано-Франківську літнього кінотеат..."  № 741 від 20.05.2021р. 
Документ №741 від 20.05.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 27.05.2021 року
Порядок денний  №24 від 27.05.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 20.05.2021р.  № 741
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію в м.Івано-Франківську літнього кінотеатру просто неба



Керуючись ст.ст.27,32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення належних умов для культурного відпочинку мешканців Івано-Франківської міської територіальної громади, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити щонеділі, з 06 червня до 04 жовтня 2021р. організацію літнього кінотеатру просто неба на літній естраді міського парку культури та відпочинку ім.Т.Г. Шевченка.
  2. Комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» (Р.Василюк) забезпечити:
  • подачу електроенергії на літню естраду міського парку культури та відпочинку ім.Т.Г. Шевченка для проведення літнього кінотеатру просто неба;
  • доступ до літньої естради міського парку культури та відпочинку ім.Т.Г. Шевченка для перевезення відео- та аудіоапаратури.
  1. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення літнього кінотеатру просто неба забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
  2. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення літнього кінотеатру просто неба відповідно до кошторису (додаток).
  3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання    рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.



Міський голова                                                                                    Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.