Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про погодження на розміщення об'єкта надання послуг у с..."  № 757 від 20.05.2021р. 
Документ №757 від 20.05.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 27.05.2021 року
Порядок денний  №24 від 27.05.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 20.05.2021р.  № 757
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження на розміщення об’єкта

надання послуг у сфері розваг



                Розглянувши звернення суб’єкта господарської діяльності, керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 13.05.2021 року № 692 «Про Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків», виконавчий комітет міської ради

вирішив :


1. Погодити суб’єкту господарської діяльності Шпортюку І.С. розміщення лінійної канатної дороги для вейкбордингу, загальною площею 138, 0 м2 , на території міського озера та прилеглій до нього території на період з 27 травня до 21 жовтня 2021 року, відповідно до схеми розташування, погодженої Департаментом містобудування та архітектури міської ради.


2. Суб’єкту господарської діяльності Шпортюку І.С. забезпечити та неухильно дотримуватися виконання вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10.04.2017 року № 301.


3. Відповідно до пункту 3.2  Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків суб’єкти господарської діяльності, яким надано погодження на розміщення об’єктів  дрібнороздрібної торгівлі/надання послуг у сфері розваг  укладають із Уповноваженим органом договір на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності (за виключенням випадків, коли об’єкти  дрібнороздрібної торгівлі/надання послуг у сфері розваг розміщуються на земельних ділянках, які знаходяться в приватній власності чи передані в оренду).

4. При наданні послуг у сфері розваг суб’єкту господарської діяльності забезпечити та дотримуватися виконання вимог постанов Кабінету Міністрів України, рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, санітарних норм та протиепідемічних заходів затверджених Головним державним санітарним лікарем України.


5.  Об’єкти надання послуг у сфері розваг повинні мати належний естетичний вигляд, відповідати вимогам нормативних документів щодо дотримання санітарного стану, охорони праці, техніки безпеки тощо.


6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.



Міський голова                                                                    Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.