Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволу КП "Полігон ТПВ" на укладення Дого..."  № 141 від 07.06.2021р. 
Документ №141 від 07.06.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 07.06.2021р.  № 141
м.Івано-Франківськ
 



Про надання дозволу КП

«Полігон ТПВ» на укладення

Договорів фінансового лізингу

на придбання спецтехніки



Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про публічні закупівлі», «Про фінансовий лізинг», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального підприємства та виконання ним поставлених завдань, в інтересах Івано-Франківської міської  територіальної громади,  міська рада


                                                             вирішила:


1. Надати дозвіл комунальному підприємству КП «Полігон ТПВ» на укладення договорів  фінансового лізингу з АБ «УКРГАЗБАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 23697280), на придбання:

1.1.  Комунального тракторного напівпричепа з маніпулятором (напівпричіп - DL-2-3-M, маніпулятор – Palms 2.54.A3.B0.C0) – 2 одиниці – загальною вартістю 950 000 грн  (дев’ятсот п’ятдесят тисяч гривень 00 копійок),  але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами:  строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акта приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу,  яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 11,92% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  – не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше, ніж 1000,00 грн) без ПДВ та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.2.  Трактора  БЕЛАРУС-320.4 –2 одиниці – загальною вартістю 340 000 грн  ( триста сорок тисяч гривень 00 копійок),  але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами:  строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акта приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу,  яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 11,92% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  – не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше, ніж 1000,00 грн) без ПДВ та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.3.  Трактора  Белорус 1221.2 з очищувачем каналів АМКАДОР              ОКН-5 –  1 одиниця – загальною вартістю 1 485 000 (один мільйон чотириста вісімдесят п’ять тисяч гривень 00 коп.),  але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами:  строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акта приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу,  яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 11,92% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  – не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше, ніж 1000,00 грн) без ПДВ та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

2. Комунальному підприємству «Полігон ТПВ»  (Ю. Мороз):

2.1. Забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.

2.2. Уповноважити директора комунального підприємства «Полігон ТПВ» Ю. Мороза на підписання договорів фінансового лізингу з                   АБ «Укргазбанк»  та відповідних договорів купівлі-продажу, як третьої особи – лізингоодержувача, з усіма додатками і додатковими угодами до нього, із правом самостійно визначати всі інші умови договорів, що укладатимуться та підписуватимуться з АБ «Укргазбанк». Передбачити умовами договорів включення витрат страхування, державну реєстрацію та інші витрати пов’язані з виконанням договорів фінансового лізингу.

2.3. Дозволити КП «Полігон ТПВ» здійснювати витрати, пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та технічним обслуговуванням техніки, яка є предметом лізингу, згідно з вимогами чинного законодавства та умовами договору фінансового лізингу.

2.4. Дозволити КП «Полігон ТПВ» спрямовувати кошти, отримані на збільшення статутного капіталу підприємства,  для сплати авансового та лізингових платежів за договором фінансового лізингу.

       3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків) забезпечити своєчасне фінансування комунального підприємства «Полігон ТПВ» на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладеного договору фінансового лізингу.

        4. Уповноважити виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, в разі необхідності, вносити зміни/уточнення в істотні умови договору фінансового лізингу між АБ «Укргазбанк» та КП «Полігон ТПВ» .

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та постійну депутатську комісію з питань  бюджету (Р. Онуфріїв).



Міський голова                                                     Руслан  Марцінків






2011-2024 © Всі права застережено.