Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 869 від 10.06.2021р. 
Документ №869 від 10.06.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 17.06.2021 року
Порядок денний  №27 від 17.06.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 10.06.2021р.  № 869
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради

проєкту рішення «Про визначення органу

управління якістю атмосферного повітря»



       Керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року № 827 «Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про визначення органу управління якістю атмосферного повітря» (додається).


2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.



Міський голова                                                                           Руслан Марцінків



Про визначення органу управління

якістю атмосферного повітря



       Керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 3 Закону України “Про охорону атмосферного повітря”, статтею 16 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», Постановою Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року № 827, міська рада:


ВИРІШИЛА:


  1. Виконання функцій органу управління якістю атмосферного повітря на території агломерації Івано-Франківськ покласти на Департамент  економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради.
  2. Затвердити Положення про Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради в новій редакції (додаток).
  3. Уповноважити виконавчий комітет на створення та затвердження складу комісії з питань здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря та управління якістю атмосферного повітря на території агломерації Івано-Франківськ.

       3.        Секретаріату міської ради (Козлов С.Я.)  оприлюднити інформацію про визначений орган управління якістю атмосферного повітря на території агломерації Івано-Франківськ у місцевих засобах масової інформації.

       4.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р. Гайду.



Міський голова                                                                 Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.