Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 857 від 11.06.2021р. 
Документ №857 від 11.06.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 17.06.2021 року
Порядок денний  №27 від 17.06.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 11.06.2021р.  № 857
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають


Керуючись ст.ст. 31, 32, 33, 56, 71, 203 Цивільного кодексу України, ст.ст. 60, 171, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», згідно з рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.04.2019 р. № 502 «Про забезпечення житлових та майнових прав дітей в місті Івано-Франківську», з метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини 19.05.2021р. виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право користування яким мають діти:

1.1.1. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я – кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, – року народження, за згодою, поданою його батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.2. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– в м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.3. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– буд.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.–– у с.–– Івано-Франківської міської ради, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його матір’ю –– органу опіки та піклування, а також земельної ділянки за кадастровим номером –– (площею –– га).

1.1.4. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– частини кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– в м.Івано-Франківську, право користування якою мають ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітнім та їх батьком –– органу опіки та піклування.

1.2. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дитини житла:

1.2.1. –– та –– від імені малолітнього ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я цілої кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– корп.–– у м.Івано-Франківську.

1.2.2. –– та –– від імені малолітнього ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я цілої кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.–– ,–– у м.Івано-Франківську.

1.3. На укладання договорів купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належного дитині житла:

1.3.1. –– та –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належної їй –– частини кімн.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному придбанні на ім’я малолітньої ––, –– року народження, –– частини буд.– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.–– у с.–– –– району Івано-Франківської області.

1.3.2. Неповнолітній ––, –– року народження, за згодою батьків –– та ––;

–– та –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належних їм в рівних долях –– частин кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, –– в м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному придбанні на ім’я неповнолітньої ––, –– року народження, –– частини та малолітньої ––, –– року народження, –- частини буд.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.–– у с.–– Івано-Франківської міської ради та земельної ділянки за кадастровим номером –– (площею –– га).

1.3.3 Неповнолітнім ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою батьків –– та –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належних їм в рівних долях –- частин кімн.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.–– ,–– в м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному придбанні на ім’я неповнолітньої ––, –– року народження, – частини та неповнолітнього ––, –– року народження, – частини кв.–– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.––, ––, корп.– у м.Івано-Франківську.

2. Відмовити у наданні дозволу органу опіки та піклування –– від імені малолітньої дочки ––, –– року народження, на укладання договору щодо відчуження 1/3 частини –– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську з одночасним придбанням на ім’я малолітньої ––, –– року народження, 1/3 частини земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у с.–– Тисменицького району, вул.–– ,–– (кадастровий номер ––).

Накласти заборону на відчуження 1/3 частини –– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську.

Службі у справах дітей (І.Рохман) надіслати витяг з рішення виконавчого комітету в Першу державну нотаріальну контору.

3. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в управління адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до одного року.

4. Термін дії дозволу один рік з дня прийняття рішення.

5. Організацію виконання рішення покласти на службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І.Рохман).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.