Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про основні заходи із забезпечення підготовки житлово-к..."  № 865 від 11.06.2021р. 
Документ №865 від 11.06.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 17.06.2021 року
Порядок денний  №27 від 17.06.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 11.06.2021р.  № 865
м.Івано-Франківськ
 


Про основні заходи

із забезпечення підготовки

житлово-комунального

господарства Івано-Франківської

міської територіальної громади

до роботи в осінньо-зимовий період

2021-2022 років



Керуючись ст. ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378, з метою забезпечення надійної та стабільної роботи підприємств і організацій житлово-комунального господарства Івано-Франківської міської територіальної громади та надання мешканцям необхідного рівня послуг в осінньо-зимовий період, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Затвердити перелік організаційних та основних заходів з підготовки житлово-комунального господарства Івано-Франківської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років (додатки 1, 2) та склад оперативного штабу із зазначених питань (додаток 3).

2. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Є. Герасименко), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук), КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко), КП «Міська ритуальна служба» (А. Хруник), КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Шутка), КП «Благоустрій» (М. Яцків), КП «Управляюча компанія «Комфортний дім» (В. Скиданчук), а також керівникам всіх організацій, які здійснюють управління житловим фондом (ОСББ, ОК (ЖБК), приватних ЖЕО та інших), організувати проведення капітальних та поточних ремонтів основного обладнання, теплових, водопровідних і каналізаційних мереж, житлового фонду, доріг, а також підготовку снігоприбиральної техніки, згідно з термінами, затвердженими цим рішенням.

Для забезпечення безперебійного виробництва теплової енергії, водопостачання і водовідведення, ДМП «Івано-Франківськтепло-комуненерго» (Є. Герасименко), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) до 01.10.2021 року укласти угоди з відповідними організаціями на постачання природного газу та електроенергії в необхідних обсягах; погасити заборгованість за спожиті газ і електроенергію в терміни, передбачені затвердженими графіками.

3. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Є. Герасименко) до початку опалювального сезону 2021-2022 років:

- забезпечити підготовку теплового господарства відповідно до Правил, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378;

- забезпечити оснащення вузлами обліку теплової енергії житлового фонду з централізованим теплопостачанням.

4. Управителям житлового фонду міста до 01.10.2021 року забезпечити підготовку житлових будинків до опалювального періоду та оформити відповідні акти і паспорти готовності (згідно з наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378).

5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів (І. Влізло) розробити оперативний план дій, спрямованих на локалізацію та ліквідацію можливих аварій на системах газо-, електро-, тепло-, водопостачання і водовідведення усіх форм власності.

6. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (С. Криворучко):

- визначити мінімально необхідні обсяги забезпечення енергоносіями споживачів, які фінансуються з коштів Івано-Франківської міської територіальної громади;

- з метою контролю за дотриманням зазначених вище лімітів, постійно здійснювати моніторинг споживання енергоносіїв та комунальних послуг закладами, що фінансуються з коштів Івано-Франківської міської територіальної громади.

7. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків), управлінню Державної казначейської служби України м. Івано-Франківську (В. Косик), головним розпорядникам бюджетних коштів взяти на особистий контроль питання розрахунків за енергоносії та житлово-комунальні послуги.

8. Про хід виконання даного рішення заслухати на засіданні виконавчого комітету міської ради у вересні цього року.

9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (С. Криворучко) та Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак).

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно з розподілом посадових обов’язків.




       Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.