Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 981 від 17.06.2021р. 
Документ №981 від 17.06.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 06.07.2021 року
Порядок денний  №30 від 06.07.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 17.06.2021р.  № 981
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд

міської ради проєкту рішення

"Про розгляд звернень громадян

щодо оформлення права власності

на земельні ділянки"


Керуючись ст. 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, Законом України "Про землеустрій", рішенням 27 сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання від 27.06.2019 року № 148-27 "Про затвердження Порядку передачі у власність та користування земельних ділянок у м. Івано-Франківську", виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести на розгляд Івано-Франківської міської ради проєкт рішення "Про розгляд звернень громадян щодо оформлення права власності на земельні ділянки" (додається).


2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків




Про розгляд звернень громадян

щодо оформлення права власності

на земельні ділянки


Керуючись ст. 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, Законом України "Про землеустрій", рішенням 27 сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання від 27.06.2019 року № 148-27 "Про затвердження Порядку передачі у власність та користування земельних ділянок у м. Івано-Франківську", міська рада


вирішила:


  1. Дати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, для ведення особистого селянського господарства громадянам, згідно додатку 1 (додається).


  1. Дати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянам, згідно додатку 2 (додається).


  1. Дати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, для індивідуального садівництва громадянам, згідно додатку 3 (додається).


  1. Затвердити громадянам проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що перебувають у власності, цільове призначення яких змінюється, згідно додатку 4 (додається).


  1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передати у власність громадянам земельні ділянки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно додатку 5 (додається).


  1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передати у спільну сумісну власність громадянам земельні ділянки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно додатку 6 (додається).



7. Громадянам, вказаним в додатках 1 - 3 до даного рішення, виготовити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок і подати їх у встановленому порядку на затвердження.


8. Громадянам, вказаним в додатках 4 - 6 до даного рішення, зареєструвати право власності земельними ділянками у відповідності до чинного законодавства.


9. Головному управлінню ДПС в Івано-Франківській області вжити заходів щодо адміністрування плати за землю, згідно вимог Податкового кодексу України.


10. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у м. Івано-Франківську Івано-Франківської області.


11. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у Тисменицькому районі Головного управління Держгеокадастру Івано-Франківської області.


12. Обов’язки за виконанням даного рішення покласти на управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.


13. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.