Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 973 від 17.06.2021р. 
Документ №973 від 17.06.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 06.07.2021 року
Порядок денний  №30 від 06.07.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 17.06.2021р.  № 973
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про розгляд звернень громадян щодо безоплатної передачі земельних ділянок комунальної власності у приватну власність"


Керуючись ст. 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, Законом України "Про землеустрій", рішенням 27 сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання від 27.06.2019 року № 148-27 "Про затвердження Порядку передачі у власність та користування земельних ділянок у м. Івано-Франківську", виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести на розгляд Івано-Франківської міської ради проєкт рішення "Про розгляд звернень громадян щодо безоплатної передачі земельних ділянок комунальної власності у приватну власність" (додається).


2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків








Про розгляд звернень громадян щодо безоплатної передачі земельних ділянок комунальної власності у приватну власність


Керуючись ст. 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, Законом України "Про землеустрій", рішенням 27 сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання від 27.06.2019 року № 148-27 "Про затвердження Порядку передачі у власність та користування земельних ділянок у м. Івано-Франківську", міська рада


вирішила:


  1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у власність громадянам земельні ділянки, для ведення особистого селянського господарства, згідно додатку 1 (додається).


  1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у власність громадянам земельні ділянки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно додатку 2 (додається).


  1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у власність громадянам земельні ділянки, для будівництва індивідуальних гаражів, згідно додатку 3 (додається).


  1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у власність громадянам земельні ділянки, для індивідуального садівництва, згідно додатку 4 (додається).



5. Громадянам, вказаним в додатках 1 - 4 до даного рішення, зареєструвати право власності земельними ділянками у відповідності до чинного законодавства.


6. Головному управлінню ДПС в Івано-Франківській області вжити заходів щодо адміністрування плати за землю, згідно вимог Податкового кодексу України.


7. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у м. Івано-Франківську Івано-Франківської області.


8. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у Тисменицькому районі Головного управління Держгеокадастру Івано-Франківської області.


9. Обов’язки за виконанням даного рішення покласти на управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.


10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.