Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої ..."  № 897 від 24.06.2021р. 
Документ №897 від 24.06.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 25.06.2021 року
Порядок денний  №28 від 24.06.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 24.06.2021р.  № 897
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти,

дитини, позбавленої батьківського

піклування, та подальше влаштування



Керуючись ст. ст. 58, 66  Цивільного кодексу України, ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського піклування», ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. п. 22, 24,  35 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 16.06.2021 року,  виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, _____, ____ року народження, у зв’язку з позбавленням обох батьків батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду Івано-Франківського області від 08.04.2021 року (справа №____).

1.1. Службі у справах дітей (І.Рохман):
           1.1.1  вжити заходи щодо подальшого влаштування____, ____, учня Івано-Франківського вищого професійного училища № 13 м. Івано-Франківськ до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення;

1.2.2  після досягнення 16 річного віку вжити заходів щодо постановки дитини, позбавленої батьківського піклування, ___, ___ року народження, на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем походження, у зв’язку з відсутністю реєстрації місця проживання та майнових прав на нерухоме майно, що підтверджується інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на  нерухоме майно від 14.06.2021 року № 261375369.

1.2.3 Адміністрації  Івано-Франківського вищого професійного училища  № 13 м. Івано-Франківська тимчасово зареєструвати учня ___, ____ року народження, у гуртожитку навчального закладу.

   2.  Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ___, ___ року народження, у зв’язку з позбавленням обох батьків батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду Івано-Франківського області від 08.04.2021 року (справа  №______).

2.1. Службі у справах дітей (І. Рохман) після досягнення 16 річного віку вжити заходів щодо постановки дитини, позбавленої батьківського піклування, _____, ____ року народження, на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем походження, у зв’язку з відсутністю реєстрації місця проживання та майнових прав на нерухоме майно, що підтверджується інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на  нерухоме майно від 14.06.2021 року № 261375213.

3. Влаштувати дитину, позбавлену батьківського піклування, _____, ___ року народження, в Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради.

3.1 Функції піклувальника покласти на адміністрацію закладу Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради  над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ____, ___  року народження, до прийняття рішення про влаштування  дітей до сімейних форм виховання.

4.  Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ___ , ____ року народження, у зв’язку з позбавленням обох батьків  батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду Івано-Франківського області від 08.04.2021 року (справа №____).

4.1. Службі у справах дітей (І. Рохман) після досягнення 16 річного віку вжити заходів щодо постановки дитини, позбавленої батьківського піклування, ____, ____ року народження, на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем походження, у зв’язку з відсутністю реєстрації місця проживання та майнових прав на нерухоме майно, що підтверджується інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на  нерухоме майно від 14.06.2021 року № 261375213.

5.  Влаштувати дитину, позбавлену батьківського піклування, ___, ____ року народження, в Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради.

5.1. Функції піклувальника покласти на адміністрацію закладу Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради  над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _____, ___ року народження, до прийняття рішення про влаштування  дітей до сімейних форм виховання.

6.  Надати статус дитини-сироти ____, ___ року народження,  у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___  від 28.05.2021 р., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ); відомості про батька записані відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України.

6.1.  Надати статус дитини-сироти _____, ___ року народження,  у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ____ від 28.05.2021 р., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Івано-Франківськ); відомості про батька записані відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України.

6.2. Надати статус дитини-сироти ____,  ___ року народження,  у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___  від 28.05.2021 р., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ); відомості про батька записані відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України.

7.  Надати статус дитини-сироти ____,  ___ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ____ від 07.06.2012 р., відділом державної реєстрації актів цивільного стану управління Міністерства юстиції); та смертю батька (свідоцтво про смерть за актовим записом № ____  від 05.05.2021 р., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).

7.1. Встановити опіку над малолітньою_____,  ____ року народження, яка зареєстрована за адресою: м. Івано-Франківськ, ____ та фактично проживає за адресою: ______, призначивши опікуном бабусю ____, яка проживає за цією ж адресою.

7.2. Зобов’язати опікуна  зберегти за підопічною одноосібну власність житлом за адресою: м. Івано-Франківськ, ___ до досягнення дитиною повноліття.

8. Встановити опіку над малолітнім ____, ___ року народження, який проживає за адресою: м. Івано-Франківськ, ____, призначивши опікуном дідуся ____, який проживає за цією ж адресою.

8.1. Зобов’язати опікуна здійснити реєстрацію місця проживання  малолітнього____, ____ року народження, за адресою: м. Івано-Франківськ, ____ та зберегти за ним право користування житлом до досягнення дитиною повноліття.

8.2. Зобов’язати опікуна переоформити на малолітнього належну йому за законом спадщину спільну сумісну власність  після смерті матері  за адресою: м. Івано-Франківськ,_____.

9.  Надати статус дитини-сироти ____ року народження, у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду Івано-Франківського області від  22.03.2021 року (справа                    № ______); відомості про батька записані відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України.

9.1. Встановити опіку над малолітньою____, ____ року народження, яка зареєстрована та проживає за адресою: м. Івано-Франківськ,                                  вул. ____, ___, кв.___ , призначивши опікуном бабусю____ , яка проживає за цією ж адресою.

9.2.   Зобов’язати опікуна  зберегти за підопічною право користування  житлом за адресою: Івано-Франківськ, вул.___, ___,  кв. ___ до досягнення дитиною повноліття.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                    Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.