Проєкт рішення міської ради  "Про визначення органу управління якістю атмосферного по..."  № 164 від 24.06.2021р. 
Документ №164 від 24.06.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 24.06.2021р.  № 164
м.Івано-Франківськ
 












Про визначення органу управління

якістю атмосферного повітря


       Керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 3 Закону України «Про охорону атмосферного повітря”, статтею 16 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», постановою Кабінету Міністрів України від 14.08.2019 року №827, міська рада:


ВИРІШИЛА:


  1. Виконання функцій органу управління якістю атмосферного повітря на території агломерації Івано-Франківськ покласти на Департамент  економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради.
  2. Затвердити Положення про Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради в новій редакції (додаток).
  3. Уповноважити виконавчий комітет на створення та затвердження складу комісії з питань здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря та управління якістю атмосферного повітря на території агломерації Івано-Франківськ.

       4.        Секретаріату міської ради (Козлов С.Я.)  оприлюднити інформацію про визначений орган управління якістю атмосферного повітря на території агломерації Івано-Франківськ у місцевих засобах масової інформації.

       5.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р. Гайду.



       Міський голова                                                           Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.