Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд д..."  № 167 від 25.06.2021р. 
Документ №167 від 25.06.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 25.06.2021р.  № 167
м.Івано-Франківськ
 

Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Івано-Франківської міської територіальної громади



Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи вимоги Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на підставі Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011р. №244, міська рада


вирішила:


1. Затвердити Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Івано-Франківської міської територіальної громади  (додається).

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 15.12.2017р. № 391 - 17 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську».

3. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення в газеті «Західний кур’єр».

4. Секретаріату міської ради опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному вебсайті Івано-Франківської міської ради.

        5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  В. Сусаніну.






Міський голова                                                Руслан Марцінків




Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.