Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про комісію з питань формування пропозицій стосовно пот..."  № 965 від 02.07.2021р. 
Документ №965 від 02.07.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 06.07.2021 року
Порядок денний  №30 від 06.07.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 02.07.2021р.  № 965
м.Івано-Франківськ
 


Про комісію з питань формування

пропозицій стосовно потреби в

спрямуванні субвенції з державного

бюджету місцевим бюджетам на

проєктні, будівельно-ремонтні

роботи, придбання житла та

приміщень для розвитку сімейних

та інших форм виховання,

наближених до сімейних,

підтримку малих групових будинків

та забезпечення житлом дітей-сиріт,

дітей, позбавлених батьківського

піклування, осіб з їх числа



Керуючись ст. 34, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1.Створити комісію з питань формування пропозицій стосовно потреби в спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та затвердити її склад (додаток 1).

2. Затвердити Положення про комісію з питань формування пропозицій стосовно потреби в спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                               Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.