Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію табору для групи молоді з м. Івано-Фран..."  № 1040 від 16.07.2021р. 
Документ №1040 від 16.07.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 22.07.2021 року
Порядок денний  №32 від 22.07.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 16.07.2021р.  № 1040
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію табору

для групи молоді

з м. Івано-Франківська

в Республіці Польща


На виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 24.12.2020 року №362-3 «Про затвердження Цільової програми Івано-Франківської міської територіальної громади організації та відзначення загальнодержавних, свят територіальної громади, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2021 – 2025 роки», керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою патріотичного виховання молоді, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями Івано-Франківської міської ради (З.Гелеван) сформувати склад делегації молоді м.Івано-Франківська, організувати молодіжний табір у гміні Ульгувек Томашівського повіту Люблінського воєводства Республіки Польща в період з 22.08.2021 року до 29.08.2021 року в рамках Днів Добросусідства та проведення робіт з благоустрою кладовищ, де захоронені українці у місті Люблін, селах Корчмін, Тарношин, Ліски, Білосток, Потуржин у гмінах Ульгувек, Долгобичув, Телятин Томашівського та Грубешівського повітів Люблінського воєводства Республіка Польща, враховуючи карантинні обмеження діючі на період організації табору.
  2. Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зав’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради (І.Попадюк):

- забезпечити комунікацію між гміною Ульгувек Томашівського повіту Люблінського воєводства Республіки Польща та делегацією молоді м.Івано-Франківська;

- організувати перевезення учасників делегації з м.Івано-Франківська до місця таборування в гміні Ульгувек Томашівського повіту Люблінського воєводства Республіки Польща автобусом великого класу та переїзди учасників молодіжного табору між місцями проведення робіт.

  1. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями Івано-Франківської міської ради (З.Гелеван) забезпечити переїзд учасників табору до місць проведення заходів у рамках Днів Добросусідства та перевезення з місця таборування в гміні Ульгувек Томашівського повіту в Люблінському воєводстві Республіки Польща до м. Івано-Франківська автобусом великого класу.
  2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М.Смушак) забезпечити учасників молодіжного табору необхідним інвентарем для проведення робіт з благоустрою кладовищ, де захоронені українці у місті Люблін, селах Корчмін, Тарношин, Ліски, Білосток, Потуржин у гмінах Ульгувек, Долгобичув, Телятин Томашівського та Грубешівського повітів Люблінського воєводства Республіка Польща.
  3. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити медичний супровід учасників делегації під час виїзду з м.Івано-Франківська, перебування у таборі у гміні Ульгувек Томашівського повіту Люблінського воєводства Республіки Польща та повернення до м.Івано-Франківська в період з 22.08.2021 року по 29.08.2021 року.
  4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на організацію молодіжного табору в гміні Ульгувек Томашівського повіту Люблінського воєводства Республіки Польща в період з 22.08.2021 року до 29.08.2021 року в рамках Днів Добросусідства та проведення робіт з благоустрою кладовищ, де захоронені українці у місті Люблін, селах Корчмін, Тарношин, Ліски, Білосток, Потуржин у гмінах Ульгувек, Долгобичув, Телятин Томашівського та Грубешівського повітів Люблінського воєводства Республіка Польща відповідно до додатку.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до посадових обов’язків.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.